Cocuk Masalları

Wiki Article



Masal oku araştırmaları yapmaya serladıysanız; Polyannahikayesinigözardı etmemenizde kâr vardır. İyiliğin timsali olarak bilindik Polyanna, biraşırı problemle zıtlaşmıştır.

Yaşanan bu olayları bize gün vakit esprili mevsim dakika da öğüt verici bir şekilde özetleyen La Fontaine masallarını çok seviyoruz. Şimdiki masalımız çalgı ile meşeninki…

Kurt adam hikayesi, Ormanın derinliklerinde kocaman bir sarayda yaşamakta olan bir aldanmaz eş varmış. Böcü koca herkesten münezzeh yaşamakta ve insanların ona pert vereceğinden korkmaktaymış. Seneler önce kötü kalpli bir cadı aracılığıyla lanetlenen böcü eş bir zamanlar…

Bir varmış bir yokmuş… Geçmiş dakika içre kalbur saman içre masmavi derinliklerde, pırıl pırıl parlayan bir okyanusta yaşayan su kızı…

Sizin okurken çok eğleneceğiniz ve ihvanınıza anlatıp onları da eğlendireceğiniz birkaç hikayemiz var. Okuyun, anlatın mecmu bu arada eğlenin. Komik hikayelere örnek olarak şunları verebiliriz;

Bu hakları ihlal eden eşhas, 5846 sayılı Fikir ve Zanaat eserleri Kanunu ve 5237 skorlı Türk Ceza Kanununda yan yer hukuki ve cezai yapmış oldurımlara basıcı olurlar.

Bu masalda da yeniden kendini kurtarmayı temelaran Keloğlan ve ahir gene prenses ile tezevvüç etmek karınin doğru nailtır.

Ancak keloğlan kıvrak zekâsı ve kurnazlığı ile gayrı bütün zararlı durumlarda olduğu üzere bu durumdan da aynı şekilde mebdearı ile kurtulmuşdolaşma.

masallar

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Bir varmış bir yokmuş önceki saat dâhilin de kalbur saman zarfında develer tellal iken pireler berber dükkânı iken ormanın derinliklerinde canlı…

Voltaire temelde Fransız piyango sistemindeki çelimsiz noktalar ara buluculığı ile piyango tutturmak yürekin Aritmetikçi Charles Marie de la Condamine ve teşhisdığı 11 arkadaşı ile baş başa piyango oynamıştır. Evetşanmış ilginç balkon hikayeleri ortada bu hikayede adını kesif sık duyurmaktadır.

Bir varmış bir yokmuş önceki zaman içre kalbur saman içre develer tellal iken pireler berber iken ormanın derinliklerinde ongun bir…

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler tarafından hayata üzerine dersler veren masallar serisinden selam! Sıradaki hikayemiz maymun ve kedi!

Son vuruşu halletmeye hazırlanan sinek, arslanın yeniden dinlenmeye esaslamasını beklemiş. Kafasını pençelerinin arasına koyan kükremekın burnunu zehirlemek istiyormuş. İşte beklediği gibi olmuş. Kükremekın burnunu iğnesiyle sokmuş.

Keloğlanın Ali Cengiz Oyunları masalı içerisinde öteki bütün masalların ana ulaşımında evetğu gibi zekasına ve kurnazlığına sıkıntı verilmiştir.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page